Gelaatsverzorgingen

Voor de gelaatsverzorgingen werk ik met de natuurlijke producten van Dr. Christine Schrammek.
Het Duitse merk staat bekend om haar bekende Green Peel verzorgingen.
De kruidenpeeling behoort tot de beste methodes van natuurlijke huidvernieuwing. Ideaal voor acne, huidveroudering en -verslapping, littekens, striemen, couperose,…

Gelaatsverzorgingen

Mijn verschillende gelaatsverzorgingen

 • Hydra maximum treatment
  € 70
  Dit is de ideale verzorging voor de huid die gebrek heeft aan vocht. De huidconditie wordt beïnvloed door verschillende factoren zoals blootstelling aan de zon, verwarming, airconditioning e.a. Droogterimpels en een trekkerig gevoel worden verminderd. De huid voelt opnieuw soepel, zacht en straalt!
 • Regulating black clearing treatment
  € 70
  Ideaal voor de onzuivere, vette en acne huid. Deze verzorging helpt om onzuiverheden, comedonen (zwarte punten), open poriën en actieve acne aan te pakken. De combinatie van verzachtende, regulerende en ontstekingswerende ingrediënten, maken dat de huid gezuiverd is en opnieuw glad aanvoelt.
 • Sensiderm treatment
  € 75
  Deze behandeling, een compleet anti-stress verzorging! De behandeling geeft aan de droge en geïrriteerde huid de mogelijkheid om haar weerstand tegen externe factoren (verwarming, airco, koude, warmte,..) te versterken. Het stabiliseert de barrièrefunctie en geeft een kalmerend gevoel aan de huid. Deze verzorging helpt tegen roodheid, irritaties en zelfs zichtbare adertjes op de huid.
 • Rosea soft treatment
  € 75
  Een speciale verzorging voor de behandeling van ontstekingen en zichtbare adertjes. Vermindert lokale rode vlekken en werkt zeer sterk en kalmerend tegen couperose en zelfs rosacea.
 • Mela white treatment
  € 85
  Het doel van deze verzorging is het verminderen en verhelderen van de hyperpigmentatie op een zachte manier. Tevens wordt de celregeneratie gestimuleerd. Het serum beïnvloedt niet alleen de huid maar bevordert ook de collageensynthese met vitamine C.
 • Eye lift treatment
  € 25
  Stress, slaaptekort, UV-stralen, tekenen van veroudering laten sporen na en vooral aan de ogen. Fijne lijntjes, rimpels, gezwollen ogen, donkere kringen…Met deze specifieke oogverzorging verminderen deze verschijnselen.
 • Age perfect treatment
  € 90
  Deze regenererende, ontspannende anti-ageing behandeling geeft de huid een nieuw gevoel. De biologische polypeptides stimuleren de celmigratie, huidcellen worden hersteld en de veroudering van de huid wordt vertraagd. Met deze verzorging draaien we de tijd terug!
 • Vitality lift intense treatment
  € 95
  Dankzij de intense liftende massage worden rimpels en verslappingen tegengegaan. De ideale verzorging voor zij die de eerste tekenen van veroudering ontdekken.
 • Youth treatment
  € 45
  Een compacte verzorging voor de tienerhuidjes. Beginnende onzuiverheden worden aangepakt met een milde reiniging en peeling, een aangepast masker en specifieke dagcrème.
 • Green Peel: fresh up
  € 80
  De ideale verzorging om je huid te boosten! Deze verzorging is gebaseerd op de kruidenpeeling van Dr. Christine Schrammek. De huid wordt opgefrist, voelt strakker en gladder aan. Je ziet er stralend uit! Dit is de eerste stap naar een prachtige, verzorgde huid. Ideaal bij onzuiverheden, acne, fijne lijntjes, rimpels, striemen, huidverslapping, littekens en zelfs couperose, ...

Deze website werd mogelijk gemaakt door Botline

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy

https://natural-you.salonized.com/widget_bookings/new